dilluns, 13 d’abril del 2015

Autors a les aules: Pep Coll ens visita


Dijous 25 de febrer hem tingut la visita de l'autor d'una de les novel·les que havíem de llegir per la matèria de llengua catalana cosa que ens ha semblat molt interessant.

Primer Pep Coll  ens ha començat a explicar la seva vida, com va començar en el món de l’escriptura, i  després ens ha explicat on va néixer, què feia al seu temps al Pallars Jussà (lloc on va néixer), i a continuació ens ha explicat una mica en què es va inspirar per fer la novel·la que havíem llegit Què farem, què direm, i per acabar hem vist una pel·lícula titulada Els menairons que tractava d’ aquells éssers petits que  feien molt ràpid la feina que se’ls encomanava.


En la meitat de la xerrada també  hem anat fent preguntes a en Pep Coll  i que ell ens ha anat contestant  A mi el que m’ha cridat més l’atenció ha estat quan ha dit que a la nostra edat no li agradava ni llegir ni escriure, sinó que el que li agradava era la filosofia.

També el que m’ha sorprès ha estat que ha dit que havia estudiat a Lleida i que   havia participat en la pel·lícula de dibuixos animats Els menairons basada en la seva novel·la Què farem, què direm.
     Marc Garcia 1r B