dijous, 22 de març del 2018

FRANKENSTEIN al TNC

El passat 21 de març l'alumnat de 4t ESO i 1r de Batxillerat va assistir a la representació de Frankenstein al Teatre Nacional de Catalunya. Coincidim totalment amb el comentari de Jacinto Anton, crític de teatre de La Vanguardia:

La versió teatral de la famosa novel·la de Mary Shelley es va saldar amb forts aplaudiments. El públic va valorar especialment l'esforç de posar en escena una obra mítica respectant-ne l'essència.
L'espectacle se segueix molt bé, creix notablement durant la segona part i inclou alguna escena molt impressionant, com la de Frankenstein i el monstre regirant taüts per aconseguir els trossos precisos per confeccionar una companya a la criatura, o la d'aquesta amb un cor que sagna a la mà.
El pertinent ambient gòtic s'aconsegueix, sobretot, amb una sèrie de projeccions efectistes. Cal destacar la serietat en l'esforç del duo protagonista, Joel Joan com la desgraciada i deforme criatura cosida de dalt a baix, amb un notable treball de composició, un paper gens fàcil quan competeixes amb la idea del monstre que tothom té al cap, i Àngel Llàcer, com el seu creador Víctor Frankenstein.