dilluns, 20 de maig del 2013

EXPLICA A TOTHOM QUE ESTIMES EL CATALÀ

El departament de llengua i literatura ens fem ressò de la campanya que ha iniciat la Plataforma per la Llengua amb el lema:


I ens agradaria encomanar aquest sentiment a la gent que ens envolta per això transcrivim tot seguit el missatge que vam rebre de la Plataforma:


Benvolgut amic , benvolguda amiga,
Són temps complicats per a la nostra llengua, i ara, més que mai, el català necessita el nostre suport.
Per això, des de la nostra ONG, la Plataforma per la Llengua, avui llancem una nova campanya. Ens sentim orgullosos de presentar-te un nou vídeo en el qual moltes persones que estimen la llengua, ciutadans anònims i també cares molt conegudes, expressen el seu suport a la nostra entitat i a la tasca de consolidar el català com a llengua comuna i eix vertebrador de la societat catalana.
La Plataforma per la Llengua és l’ONG del català. Treballem per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social. Treballem als diferents territoris de parla catalana i des d’una perspectiva transversal en l’àmbit socioeconòmic i audiovisual, en l’acollida lingüística als nouvinguts, en l’educació i a les administracions, entre d’altres àmbits d’actuació.